Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ





Εκ μέρους των μαθητών/τριών και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, θερμότατα, το Τμήμα Σχολικής Στέγης του Δήμου Παύλου Μελά και ειδικότερα την προϊσταμένη του τμήματος πολιτικό μηχανικό κ. Δημητρού Άννα για τις τεχνικές παρεμβάσεις, μεγάλης σπουδαιότητας, που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας.

Συγκεκριμένα, έγινε αποδεκτό το αίτημά μας για συντήρηση και ελαιοχρωματισμό εξωτερικά του διδακτηρίου μας. Επιπλέον, αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα, που βρίσκονταν περιμετρικά της σχολικής μας βιβλιοθήκης και είχαν σαπίσει με νέα ενεργειακά και υψηλής αισθητικής αξίας. Αντικαταστάθηκαν, επίσης, τα κουφώματα, που βρίσκονταν στα δύο μπαλκόνια του σχολείου, τα οποία βρίσκονταν σε πολύ κακή κατάσταση, αποτελώντας, συγχρόνως, ισχυρό κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις δόθηκαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα, που μας απασχολούσαν. Επιπροσθέτως, με τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του κτιρίου, αναβαθμίστηκε αισθητικά και η ευρύτερη γειτονιά της Τερψιθέας, όπου και βρίσκεται το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.