Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ"


 Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι, από αύριο, Τρίτη,  14-12-2021, αρχίζει η υλοποίηση του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα».

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, αποκλειστικά, οι μαθητές/τριες που έχουν, ήδη, καταθέσει δήλωση συμμετοχής. Επειδή στο σχολείο δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι εστίασης για το σύνολο των συμμετεχόντων μαθητών/τριών και συνεπώς δεν πληρούνται οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής, ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε να διανέμονται οι μερίδες του φαγητού στα παιδιά και να καταναλώνονται στο σπίτι.

Τα παιδιά που φοιτούν στο Ολοήμερο Τμήμα θα σιτίζονται στο σχολείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

1.    Το φαγητό θα πρέπει να καταναλώνεται έως τις 14:45, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αλλοίωσής του. Αν δεν καταναλωθεί έως την προβλεπόμενη ώρα θα πρέπει οπωσδήποτε να απορρίπτεται. Σε περίπτωση διαπίστωσης οποιουδήποτε ποιοτικού προβλήματος, αυτό θα πρέπει να αναφέρεται άμεσα στη διεύθυνση του σχολείου.

2.    Στην περίπτωση που κάποιο παιδί έχει αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο ή συστατικό αυτού υπάρχει αναλυτική περιγραφή στην ετικέτα της συσκευασίας των γευμάτων για το είδος των αλλεργιογόνων παραγόντων, που περιέχονται μέσα στα φαγητά, καθώς και για το σύνολο των συστατικών με τα οποία αυτά παρήχθησαν.

3.    Εάν κάποιος γονέας δεν έφερε τη δήλωση συμμετοχής και επιθυμεί τη συμμετοχή του παιδιού του, παρακαλούμε να επικοινωνήσει την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου με τη διεύθυνση του σχολείου στο τηλ. 2310656110.

5.    Επισυνάπτουμε το εβδομαδιαίο μενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.