Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

'Ενα padlet αφιερωμένο στη Γιορτή της Μητέρας!










Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2015


Γεια σας παιδιά!!! Να ξέρατε πόσο μου έχετε λείψει όλοι!

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 10 Μαΐου, ελάτε να φτιάξουμε ένα ακόμα συνεργατικό project, αφιερωμένο στη Μαμά!!! Πολλοί από εσάς μου γράψατε πως το προηγούμενο project σας άρεσε πολύ.

Θα χρησιμοποιήσουμε άλλη μια φορά την εφαρμογή που λέγεται padlet και μοιάζει με την επιφάνεια μιας εφημερίδας ή ενός πίνακα ανακοινώσεων. Μια εφημερίδα, λοιπόν, με ψηφιακή μορφή! Έχω ετοιμάσει την αρχική μορφή της ψηφιακής εφημερίδας αναρτώντας τραγούδια, πίνακες ζωγραφικής, ποιήματα, γλυπτά, λόγια ποιητών και συγγραφέων κα. 

Μπορείτε να αναρτήσετε μουσικά κομμάτια, πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, διάσημες φωτογραφίες, λόγια σπουδαίων ποιητών ή συγγραφέων, ακόμα και δικές σας ζωγραφιές ή ποιήματα, που σχετίζονται με το πρόσωπο που αγαπάμε σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας! Την μαμά μας!!!

Ευκαιρία να ενώσουμε όλες τις Τέχνες!!! Μουσική, Ζωγραφική, Γλυπτική, Φωτογραφία, Κινηματογράφο, Λογοτεχνία, Χορό ...
Μπορούν να συμμετέχουν μαθητές των Γ', Δ', Ε' και ΣΤ΄τάξεων. Είμαι σίγουρη ότι θα αναρτήσετε στην εφημερίδα μας υπέροχα πράγματα!!! Μην ξεχάσετε να δείξετε την εφημερίδα μας...στη μαμά φυσικά!!! 

Θα βρείτε το padlet πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://padlet.com/elkoutsouveli/1x8kvavgoout3czz 

Για να αναρτήσετε οτιδήποτε στην ψηφιακή μας εφημερίδα μπορείτε να επιλέξετε το + στην κάτω δεξιά άκρη ή να κάνετε διπλό κλικ στη επιφάνεια της ψηφιακής εφημερίδας. Βάλτε ένα τίτλο και επιλέξετε τη μορφή του αρχείου που θα ανεβάσετε (ίσως χρειαστεί να βοηθήσουν λιγάκι και οι γονείς). Μπορείτε να προσθέσετε το μικρό σας όνομα και το τμήμα σας! 

Για να αποφύγουμε τους κινδύνους του διαδικτύου καλύτερα να μην γράψουμε το επώνυμό μας. Παράλληλα κάθε δημοσίευσή σας θα πρέπει να εγκριθεί από μένα για να είναι ορατή στο padlet.

Μικρή συμβουλή: δοκιμάστε να ανοίξετε το padlet από τον υπολογιστή σας και όχι από συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Ας ξεκινήσουμε και...Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!

Με αγάπη η δασκάλα σας της Μουσικής
Ελευθερία Κουτσουβέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.