Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς, 
1.       Ενόψει  της  επαναλειτουργίας  του σχολείου, σας υπενθυμίζουμε ότι, για την ώρα, το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσει. Δε θα λειτουργήσει, επίσης, και η Πρωινή Ζώνη στις 7.00.
2.       Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 8.00 έως τις 8.15. Ο μαθητής/τρια που θα εισέρχεται στο διδακτήριο, θα κατευθύνεται αμέσως στην τάξη του και θα κάθεται σε συγκεκριμένο θρανίο και θέση που θα οριστεί από τον εκπαιδευτικό της τάξης. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται στις 13.15 κανονικά όπως γινόταν από τις δύο εξόδους  (Α΄, Β΄, Γ΄ οδός Ναυαρίνου, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ οδός Εδέσσης). Ζητάμε την κατανόησή σας για όποια καθυστέρηση προκύψει λόγω της συγκεκριμένης διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί κατά την αποχώρηση.
3.       Το ωρολόγιο πρόγραμμα παραμένει ως είχε.
4.     Οι μαθητές/τριες κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα για την εκπαιδευτική διαδικασία αντικείμενα (βιβλία, τετράδια, κασετίνα, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, σβήστρες, μαρκαδόρους, ψαλίδι, μαρκαδόρο πίνακα κ.α) καθώς δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή προσωπικών αντικειμένων ούτε μεταξύ τους ούτε με τον/την  εκπαιδευτικό.
5.    Η είσοδος γονέων στο σχολείο απαγορεύεται. Εάν απαιτείται η παρουσία σας για γραφειοκρατική υπόθεση θα επικοινωνείτε πρώτα τηλεφωνικά (2310656110) ή ηλεκτρονικά (3dimstavr@sch.gr) με τη διεύθυνση του σχολείου.
6.       Μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους το κυλικείο θα παραμείνει κλειστό. Γι’ αυτό τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό σε μπουκάλι.
7.    Μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους απαγορεύονται κάθε είδους εκπαιδευτικές επισκέψεις και εκδηλώσεις.
8.       Σας υπενθυμίζουμε ότι, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εγγραφές στο Ολοήμερο Τμήμα και την Πρωινή Ζώνη. Όσοι έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή παρακαλούμε να προσκομίσετε τυχόν δικαιολογητικά, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
9.       Όσα παιδιά της Δ΄ τάξης δεν έχουν προσκομίσει τη δήλωση της Β΄ Ξένης Γλώσσας, παρακαλούμε να την προσκομίσουν.
10.   Ζητούμε και τη δική σας συμβολή στο να εκπαιδευτούν οι μαθητές/τριες στο να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης. Για το σκοπό αυτό σας αποστέλλουμε (επισυναπτόμενο αρχείο) τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για το Δημοτικό Σχολείο, καθώς και ένα αρχείο με βασικούς κανόνες για την επιστροφή στο σχολείο του Συντονιστή ΕΕ της περιφέρειάς μας. Σας παρακαλούμε να τις διαβάσετε.
11.   Το σχολείο μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές/τριές του. Είναι πλήρως εφοδιασμένο με τα απαραίτητα υλικά (αντισηπτικά κ.α) και όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι πλήρως ενημερωμένοι για το πλαίσιο λειτουργίας.

Πατήστε εδώ  για να διαβάσετε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ενόψει της επαναλειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αρχείο με τίτλο : ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΑΝΑ, του Συντονιστή εκπαίδευσης της περιφέρειάς μας κ. Καρύδα Απόστολου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.