Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Παλιός ηλεκτρολογικός πίνακας

Νέος ηλεκτρολογικός πίνακας





Μετά την ολοκλήρωση προγραμματισμένων και σημαντικών έργων υποδομής στο σχολείο μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα το Τμήμα Σχολικής Στέγης του δήμου Παύλου Μελά και ιδιαιτέρως την προϊσταμένη του τμήματος πολιτικό μηχανικό κ. Δημητρού Άννα και το μηχανολόγο μηχανικό του τμήματος κ. Αιγίδη Γεώργιο, που είχε και την επίβλεψη της κατασκευής τους.
Συγκεκριμένα : 
1. Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του συνόλου των θερμαντικών σωμάτων (καλοριφέρ) με νέα και αποδοτικότερα. Μάλιστα σε κάθε σώμα έχει τοποθετηθεί ιδιαίτερος θερμοστάτης για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας ανά τάξη.
2. Αντικαταστάθηκαν όλοι οι ηλεκτρολογικοί πίνακες του διδακτηρίου με νέους, που παρέχουν περισσότερες δυνατότητες συνδέσεων και διασφαλίζουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη λειτουργία του ηλεκτρολογικού δικτύου του σχολείου.
3. Τοποθετήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων κλιματιστικό σώμα μεγάλης απόδοσης, για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων.
Τα απαραίτητα αυτά έργα ήρθαν να προστεθούν στην αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων του σχολείου με νέας τεχνολογίας led, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτησή μας. Ευελπιστούμε να συνεχιστούν οι τεχνικές παρεμβάσεις, για να καταστεί το διδακτήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης  ασφαλές και ευχάριστο για τους/τις μαθητές/τριές και τους εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.