Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ





Η Σκακιστική Ομάδα του σχολείου μας συμμετείχε στο 17ο Πανελλήνιο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στις 20 Απριλίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Η ομάδα μας που αποτελούνταν από την Καπία Αγγελική της Στ΄ τάξης, τον Καπία Γιώργο της Ε΄ τάξης, το Μακρή Θανάση της Γ΄ τάξης και το Νικολάου Νίκο της Γ΄ τάξης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την17η θέση μεταξύ 57 δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων από όλη την Ελλάδα. Μεταξύ δε των σχολείων που προέρχονταν από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην 3η θέση με τις ομάδες του Ελληνικού Κολεγίου (11ο στην τελική κατάταξη)  και 1ου Καλαμαριάς (6ο στην τελική κατάταξη) να προηγούνται.
Αξίζουν πολλά μπράβο και στα τέσσερα παιδιά, που εκπροσώπησαν το σχολείο μας σε ένα τόσο ανταγωνιστικό τουρνουά και μας έκαναν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια στις οικογένειές τους, που βρέθηκαν στην Αθήνα για να στηρίξουν τα παιδιά, από τις 20 έως τις 22 Απριλίου. Τις ίδιες ημέρες, δηλαδή του 17ου Ομαδικού, έλαβε χώρα και το 31ο Ατομικό Πρωτάθλημα, στο οποίο, επίσης, συμμετείχαν τα παιδιά με την Αγγελική Καπία να καταλαμβάνει την 4η Θέση πανελληνίως στη κατηγορίας της.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων για την οικονομική του συμβολή στην αποστολή της ομάδας μας,  με την κάλυψη του παραβόλου συμμετοχής και τη φροντίδα για την εμφάνιση των παιδιών (μπλουζάκι - καπέλο). 
Για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.