Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-2018

Με ένα μοναδικό ταξίδι στις χριστουγεννιάτικες μουσικές όλης της υφηλίου, αποχαιρετήσαμε το 2018 και ευχόμαστε ολόψυχα να ανταμώσουμε όλοι μας γεροί και ανανεωμένοι, τη νέα χρονιά!
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης, που αποτελούν τη σχολική ορχήστρα και χορωδία μας! Μας απογείωσαν και μας ταξίδεψαν μέσα σε ένα σκηνικό από αιωρούμενα αερόστατα, με ευχές σε διάφορες γλώσσες! Ευχόμαστε ολόψυχα οι γλυκές μελωδίες και οι ευχές των παιδιών, να φτάσουν στα πέρατα της οικουμένης και να γεμίσουν τον κόσμο μας αγάπη και ειρήνη.
Πολλές ευχαριστίες στην κ. Μαρία Στεργιούλα, στην κ. Σωτηρία Καλαμίδα, στην κ. Πολυξένη Κάζη, στην κ. Φωτεινή Αυγερίδου (εκπαιδευτικοί ξένων γλωσσών), καθώς και στην κ. Εύη Παπαβασιλείου (εκπαιδευτικός εικαστικών) για την πολύτιμη συνεργασία τους και συμβολή τους σε αυτή την παράσταση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των μαθητών μας, για τη διαρκή συμπαράσταση και συνεργασία τους σε όλες τις δράσεις πολιτισμού του σχολείου μας, καθώς και στις μητέρες των μαθητών μας που συμμετείχαν στη συναυλία, τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Πασχάλη Τράκα, τον υποδιευθυντή του σχολείου μας, τον άνθρωπο που προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθεια, τη στήριξη και την αγάπη του σε μικρούς αλλά και μεγάλους. Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Διευθυντή μας, κ. Στράτο Μαυρίδη! Μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο της εκπαίδευσης, που ''επιτρέπει'' σε όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς να ονειρευόμαστε, να θέτουμε υψηλότερους στόχους, να ασκούμε το έργο μας με ποιότητα και υπερηφάνεια.

Χρόνια πολλά σε όλους!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.