Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

BEATBOX ΚΑΙ ΑΕΡΟΦΩΝΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος:"Project Orchestra: Φτιάχνουμε μια σχολική παιδική ορχήστρα", αλλά και στα πλαίσια των μουσικών εκπαιδευτικών "διαλόγων" μας με άλλα σχολεία του Δήμου μας, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, τον εκπαιδευτικό μουσικής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης και υποψήφιο Διδάκτορα του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, κ. Νίκο Δημηνάκη.

Ο κ. Δημηνάκης παρουσίασε στους μαθητές της Ε τάξης μια ιδιαίτερη φωνητική τεχνική παραγωγής ρυθμού (Beatbox) και το συνδυασμό της με αερόφωνα μουσικά όργανα (φλάουτο, μελλόντικα, ντιτζερίντου, φλογέρα, βαρύτονο σαξόφωνο, mouth harp).

Οι μαθητές μας συμμετείχαν με πολύ ενθουσιασμό στην παρουσίαση, προσέγγισαν βιωματικά την τεχνική του Beatbox και αποχώρησαν κατενθουσιασμένοι από την αίθουσα!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον συνάδελφο εκπαιδευτικό μουσικής, κ. Νίκο Δημηνάκη για την εξαιρετική παρουσίαση, καθώς και τους Διευθυντές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης κ. Αθανασιάδη Θεόδωρο και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης κ. Μαυρίδη Στράτο, για την συνεργασία τους και την διευκόλυνση της επίσκεψης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.