Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2017 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Μια συναυλία φιλίας!

Με αγάπη για την τέχνη μας και για τα σχολειά μας, ετοιμάσαμε μια υπέροχη συναυλία για να σημάνουμε τη λήξη του φετινού Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά.

Κι έτσι... τρεις φίλοι μουσικοί και οι μαθητές μας, θα ανταμώσουμε στον ανοιχτό χώρο της Μονής Λαζαριστών, στις 8 του Ιούνη, για να τραγουδήσουμε τραγούδια της γης, τ' ουρανού και της θάλασσας... και να δώσουμε το μήνυμα πως η Μουσική χτίζει γέφυρες πολιτισμού και φιλίας ανάμεσα στα σχολειά του Δήμου μας, ανάμεσα στις γειτονιές μας!

Ευχαριστούμε τους Διευθυντές και των τριών Σχολείων, κ.κ. Στράτο Μαυρίδη (3ο Δημ. Σχολείο Σταυρούπολης), Χάρη Πεκρίδη (6ο Δημ. Σχολείο Σταυρούπολης) και Νικήτα Νικητόπουλο (3ο Δημ. Σχολείο Πολίχνης), για την άψογη συνεργασία τους και τη διευκόλυνση του έργου μας.

Εκ μέρους της Χορωδίας και της Ορχήστρας του Σχολείου μας, ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου Σταυρούπολης για τη διαρκή συμπαράσταση και υποστήριξη, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στις μουσικές εκδηλώσεις του Σχολείου μας!

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους γονείς των μαθητών της Στ΄ Τάξης για τη συμμετοχή των παιδιών στις πρόβες της Ορχήστρας του Σχολείου, κάθε Δευτέρα, μετά το πέρας των μαθημάτων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.