Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ



Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη φετινή σχολική χρονιά οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα κολύμβησης. Το σχολείο μας έχει κάνει αίτηση να συμμετέχει το Γ΄ τρίμηνο στο κολυμβητήριο της Νεάπολης ( Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη). Για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα οι μαθητές/ τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους: μαγιό, κολυμβητικό σκουφάκι, πετσέτα ή μπουρνούζι, σαγιονάρες, γυαλάκια κολυμβητηρίου (προαιρετικά), σαμπουάν και αφρόλουτρο, μάλλινο σκουφάκι για την προστασία του κεφαλιού μετά το μάθημα.
Το κάθε τμήμα θα κάνει δέκα (10) επισκέψεις στο κολυμβητήριο.
Επισημαίνουμε ότι, τα μαθήματα κολύμβησης θα γίνονται από εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα κολύμβηση. Τα παιδιά κατά τη μετακίνησή τους θα συνοδεύονται από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής και έναν εκπαιδευτικό του σχολείου.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το ποιος θα αναλάβει το κόστος μετακίνησης. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το κόστος δε θα ξεπερνά το ποσό των δύο ευρώ ανά μετακίνηση.
Προς τούτο σας αποστέλλουμε την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και σας παρακαλούμε να την επιστρέψετε έως τη Δευτέρα 03-10-2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.