Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ



Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
1.     Για την ασφαλή διέλευση της οδού Ιατρού Γωγούση, όσων μαθητών/τριών διαμένουν στην περιοχή των Αμπελώνων, έχει τοποθετηθεί σχολικός τροχονόμος του σχολείου μας στη διάβαση μπροστά στο πρώην κατάστημα «Κου Κου». Παρακαλούμε, λοιπόν,  για την αποφυγή ατυχημάτων να διέρχεστε την οδό Ιατρού Γωγούση από τη συγκεκριμένη διάβαση κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο.

2.     Σε περίπτωση που έχει γίνει κάποια αλλαγή στα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας), παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τη διεύθυνση του σχολείου, για να επικαιροποιήσουμε το αρχείο μας.


3.     Από την περσινή  σχολική χρονιά υπάρχουν στο σχολείο, ξεχασμένα, πάρα πολλά ρούχα, όπως ζακέτες και μπουφάν. Σε περίπτωση που έχετε χάσει κάτι σχετικό και δεν ξέρετε πού βρίσκεται, παρακαλούμε να έρθετε στο σχολείο και να τα δείτε, διότι εάν παραμείνουν εδώ θα τα παραδώσουμε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

4.     Σας υπενθυμίζουμε ότι και κατά τη φετινή σχολική χρονιά , συνεχίζουμε να ανακυκλώνουμε τηγανέλαια, μπαταρίες, και πλαστικά καπάκια, τα οποία χαρίζουμε στην εθελοντική οργάνωση «Μέριμνα Ζωής», που φροντίζει άτομα με ειδικές ανάγκες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.