Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακό Μουσείο


Οι μαθητές/τριες της Στ΄τάξης την Παρασκευή 30-11-2012 πραγματοποιήσαμε μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται δίπλα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Εκεί παρακολουθήσαμε δύο από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του. Αυτά ήταν τα εξής: "Ολυμπιακά Αθλήματα" και "Η Επιστήμη των Αθλημάτων".

Στο πρόγραμμα "Ολυμπιακά Αθλήματα", μιλήσαμε για τα αθλήματα του στίβου. Πιο συγκεκριμένα συζητήσαμε για τους αθλητές, την ενδυμασία τους, το άθλημά τους και τα ειδικά παπούτσια τους από καρφιά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Αργότερα παρακολουθήσαμε και εφαρμόσαμε το δεύτερο πρόγραμμα "Επιστήμη των Αθλημάτων'. Σε αυτό κάναμε διάφορες ασκήσεις για να ελέγξουμε διάφορες δεξιότητές μας, όπως την ευλυγισία μας και τα αντανακλαστικά μας.

Η εκδρομή στο Ολυμπιακό Μουσείο ήταν μια από τις εμπειρίες που θα μας μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ. Οι ασκήσεις που κάναμε ήταν πολύ διασκεδαστικές. Η επίσκεψή μας στο Ολυμπιακό Μουσείο κύλησε πολύ γρήγορα και ανυπονομούμε να έρθει η επόμενη τόσο διασκεδαστική εκδρομή.

Σεμελή Ελένη, μαθήτρια της Στ΄τάξης
Κυπαρισσά Ελένη, μαθήτρια της Στ΄τάξης

1 σχόλιο:

  1. Ωραίο κείμενο κορίτσια!!!
    Σας εύχομαι να περάσετε το ίδιο καλά σε όλες τις εκδρομές που θα κάνετε στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.