Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

 


Σχετικά με τη λήξη του σχολικού έτους σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1.     Την Τρίτη, 14 Ιουνίου και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου εκδήλωση για την αποφοίτηση των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν στα παιδιά οι Τίτλοι Σπουδών τους.

2.     Οι Τίτλοι Προόδου (Ενδεικτικά) για τα παιδιά των υπόλοιπων τάξεων θα απονεμηθούν την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του διδακτικού έτους. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 08:15 και μετά την παράδοση των Τίτλων Προόδου θα αποχωρήσουν στις 09:00. Κατά την επίδοση των Τίτλων επιτρέπεται η παρουσία των γονέων κατά τμήμα. Την ημέρα εκείνη η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσουν.

3.     Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου με ώρα προσέλευσης 18:30, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιουνίου και ματαιώθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της γιορτής, θα παρουσιαστούν παιχνίδια – αθλοπαιδιές, που έχουν οργανώσει οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής με τη συμμετοχή του συνόλου των παιδιών.

4.     Επειδή δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις, σας πληροφορούμε ότι οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-2023 γίνονται αυτόματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.