Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2020

 



Αγαπητοί γονείς, καλημέρα,

Όπως γνωρίζετε, κάθε χρόνο, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, το σχολείο μας με τη δική σας συμμετοχή και στήριξη συγκέντρωνε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την εθελοντική οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και για οικογένειες του σχολείο μας με ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι, η δράση μας αυτή δε θα ανασταλεί, όπως έχει ανασταλεί η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων. Οι ανάγκες των συμπολιτών μας παραμένουν και μάλιστα έχουν αυξηθεί, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της καραντίνας και της αναστολής λειτουργίας πολλών επαγγελματικών κλάδων.

Έτσι, λοιπόν, σας καλούμε και φέτος να στηρίξετε μαζικά τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.  Με την ολοκλήρωση της δράσης θα αποστείλουμε τα συγκεντρωθέντα :

Σε οικογένειες του σχολείου μας

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Παιδικό Χωριό  SOS Φιλύρου

Η συγκέντρωση θα αρχίσει τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου και θα γίνεται καθημερινά έως και την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου,  τηρουμένων όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, από τις 08:15 έως τις 11:30, στην είσοδο του σχολείου, όπου θα υπάρχει ειδικός κάδος  για την τοποθέτηση των προσφερομένων ειδών.

               Τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι:

Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι (κίτρινο και άσπρο), σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μακαρόνια,  μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι,  χυμούς.

Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης.

Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη,  βρεφικές πάνες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.