Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω :
1.      Την Παρασκευή, 26-06-2020, ημέρα λήξης των μαθημάτων, τα παιδιά θα έρθουν στο σχολείο σε δυο βάρδιες, χωρίς τσάντες, για να παραλάβουν σε κλειστό φάκελο τον Τίτλο Προόδου και τον Έλεγχο Προόδου Γ΄ Τριμήνου  ως εξής :
1ο Υποτμήμα (Ξεκίνησε τα μαθήματα 1η Ιουνίου) : Προσέλευση 08:15, Αποχώρηση : 9:00.
2ο Υποτμήμα (Ξεκίνησε τα μαθήματα 1η Ιουνίου)  : Προσέλευση 09:30, Αποχώρηση : 10:15.
Η παρουσία των γονέων μέσα στο σχολείο απαγορεύεται. Παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών.
2.      Η εκδήλωση για την αποφοίτηση των μαθητών/τριών της  Στ΄ τάξης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25 Ιουνίου στις 20:00 στην αυλή του σχολείου, με παρουσία αυστηρά και μόνον των παιδιών και των γονέων τους, τηρουμένων όλων των κανόνων υγιεινής  και της αποφυγής συγχρωτισμού.

Ενόψει της λήξης των μαθημάτων ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους γονείς για την άψογη συνεργασία, ειδικά για την περίοδο του εγκλεισμού. Τότε που το σχολείο ανέλαβε μια τεράστια προσπάθεια, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, να αποκαταστήσει την επικοινωνία του μαζί σας και να κρατήσει ζωντανή τη σχέση των παιδιών μαζί του, με τα Εξ Αποστάσεως μαθήματα και την ενημέρωση που σας παρείχαμε.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους και όλες ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και επιστροφή εκ νέου στο σχολείο για την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς 2020 – 2021 στις 7 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.