Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ






3ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1.         Η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15-11-2019 στις 10:30 και θα έχει διάρκεια μιας ώρας. Τα παιδιά θα προσέλθουν τη συγκεκριμένη ώρα και θα αποχωρήσουν γύρω στις 11:30. Το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσει.

2.         Για την ασφαλή καθημερινή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών και των συνοδών τους από το σχολείο, έχει δημιουργηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά, νέα θέση Σχολικού Τροχονόμου στη διασταύρωση των οδών Ναυαρίνου και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Από τις επόμενες ημέρες η υπεύθυνη Σχολική Τροχονόμος θα βρίσκεται στη θέση της. Παρακαλούμε πολύ, όσα παιδιά διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή να διέρχονται από τις διαβάσεις του συγκεκριμένου σημείου.

3.         Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), που καταθέτουν στο σχολείο οι μαθητές/τριες της Α΄ και Δ΄ τάξης έχει ισχύ τριών ετών. Εάν, όμως, προκύψουν νέα ιατρικά δεδομένα το ΑΔΥΜ θα πρέπει να επικαιροποιηθεί και να κατατεθεί εκ νέου στο σχολείο για την πλήρη κάλυψη του παιδιού.

4.         Οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα κολύμβησης κατά το Γ΄ τρίμηνο. Θα σας αποστείλουμε δηλώσεις συμμετοχής.

5.         Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων το σχολείο μας θα συγκεντρώσει για άλλη μια χρονιά τρόφιμα και άλλα είδη τα οποία θα αποσταλούν στην Εθελοντική Οργάνωση «Χαμόγελο του Παιδιού» και σε οικογένειες του σχολείου μας. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει άμεσα και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019. Παρακαλούμε για την ενεργό συμμετοχή σας.
Ενδεικτικά τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι:
   Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι (κίτρινο και      άσπρο), σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μακαρόνια,  μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι,  χυμούς κ.ά.
Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης κ.ά.
Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη,  βρεφικές πάνες κ.ά.

6.         Και φέτος θα διοργανώσουμε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Όσοι γονείς επιθυμούν να προσφέρουν οτιδήποτε που μπορεί να διατεθεί, όπως παιχνίδια, είδη δώρων, βιβλία, χριστουγεννιάτικα είδη,  παρακαλούμε να είναι καινούρια. Επίσης, μπορείτε να συμμετέχετε με εορταστικά εδέσματα που θα φέρετε την ημέρα του παζαριού.


                                                                                  Ο Διευθυντής

                                                                                                                                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.