Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Σπουδαία και πολύ επιτυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησε η Σκακιστική Ομάδα του σχολείου μας στο 18ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δημοτικών Σχολείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, που διεξήχθη την Κυριακή, 03-02-2019 στο Δημοτικό Σχολείο Λαγυνών.
Η ομάδα μας, που αποτελείται από την Αγγελική Καπία της Στ΄ τάξης, το Γιώργο Καπία της Ε΄ τάξης, τον Αντώνη Μήνδρο της Δ΄ τάξης, το Θανάση Μακρή της Γ΄ τάξης και το Νίκο Νικολάου της Γ΄ τάξης, κατέλαβε την 7η θέση μεταξύ 66 δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων
Να σημειωθεί ότι κατά τον τελευταίο γύρο τα παιδιά έπαιζαν στην πρώτη σκακιέρα με αντίπαλο το Ελληνικό Κολλέγιο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας μας και στους γονείς τους, που υπομονετικά στήριξαν τα παιδιά τους κατά την πολύωρη παραμονή στους χώρους των αγώνων.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Θεσσαλονίκης, που θα ακολουθήσει σύντομα.
Το σχολείο μας έχει μεγάλη παράδοση στο σκάκι και είναι πολύ ευχάριστο ότι, συνεχώς, αναδεικνύονται νέοι παίκτες, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον.
Υπενθυμίζουμε ότι, με ευθύνη και οργάνωση του Συλλόγου Γονέων λειτουργεί στο σχολείο, σε απογευματινές ώρες, σκακιστικό τμήμα για την εκμάθηση του αθλήματος σε αρχάριους και προχωρημένους.
Πατήστε εδώ γαι να δείτε τα τελικά αποτελέσματα και να παρακολουθήσετε την εξαιρετική πορεία των παιδιών από γύρο σε γύρο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.