Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (ΕΔΕΑΥ, ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, Κ.Α)


Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1.     Λόγω της λειτουργίας στο σχολείο μας ΕΔΕΑΥ (Επιτροπή Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης) δεν μπορείτε πλέον να απευθύνεστε με δική σας πρωτοβουλία στο οικείο ΚΕΣΥ (Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής  Υποστήριξης, πρώην ΚΕΔΔΥ) για αξιολόγηση του παιδιού σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σχεδιαστεί από την ΕΔΕΑΥ, βραχυχρόνιο εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο σχολείο, να υλοποιηθεί και στη συνέχεια, αν κριθεί απαραίτητο από την ΕΔΕΑΥ, θα παραπεμφθεί ο/η μαθητής/τρια στο ΚΕΣΥ για αξιολόγηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η παραπομπή στο ΚΕΣΥ γίνεται κατόπιν αίτησης των γονέων του παιδιού ή συναίνεσής τους. Τα 1ο και 2ο ΚΕΣΥ Δυτικής Θεσσαλονίκης στεγάζονται στον 3ο όροφο των γραφείων της Διεύθυνσης Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης στην οδό Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη.

2.     Σε αρκετά τμήματα έχει επανεμφανιστεί πρόβλημα ψειρών. Γι’αυτό σας παρακαλούμε να κάνετε προληπτικό έλεγχο και αν είναι ανάγκη λούσιμο με ειδικό σαμπουάν.

3.     Η ενημέρωση προόδου των μαθητών/τριών πραγματοποιείται μόνο τις ημέρες και ώρες, που σας έχουμε γνωστοποιήσει και αποκλειστικά στους γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών/τριών και όχι σε τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης η επικοινωνία με τον/την εκπαιδευτικό της τάξης θα γίνεται μέσω της διεύθυνσης του σχολείου.

4.     Εν όψει της εορτής των Τριών Ιεραρχών, την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 08:15, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο Θεία Λειτουργία και όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν. Στη συνέχεια ο δάσκαλος του Β΄1  τμήματος κ. Βασιλείου Αριστείδης, θα μιλήσει στους/τις μαθητές/τριες για το Βίο και το Έργο των Τριών Ιεραρχών. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά. Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 το σχολείο θα είναι κλειστό, διότι η Ημέρα των Τριών Ιεραρχών είναι αργία. (ΦΕΚ 4521/18 άρθρο 32§3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.