Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940









Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εορταστική εκδήλωσή μας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παράδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο και τους παραστάτες για την παρέλαση και συνεχίστηκε με την απαγγελία ποιημάτων και παρουσίαση θεατρικών έργων σχετικών με την εθνική επέτειο, που ενθουσίασαν τους παραβρισκόμενους εκπαιδευτικούς, γονείς και συγγενείς των παιδιών. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης, που είχαν την τιμητική τους, καθώς ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την εκδήλωση.
Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στη δασκάλα της Δ΄1  τάξης κ. Παντελίδου Λένα και στο δάσκαλο του Δ΄2 κ. Σεβαστιάδη Κλήμη για την επιλογή του περιεχομένου, το σχεδιασμό και την προετοιμασία των μαθητών/τριών τους και στην εκπαιδευτικό θεατρικής Αγωγής του σχολείου κ. Κώνστα Κατερίνα για τη σκηνοθετική επιμέλεια και την προετοιμασία των παιδιών.
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η εκπληκτική χορωδία - σχολική ορχήστρρα μας, που αποτελείται από τους/τις μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Κουτσουβέλη Ελευθερίας. Θερμα συγχαρητήρια στην κ. Κουτσουβέλη και στα παιδιά της χορωδίας, που για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το δάσκαλο της Β΄1  τάξης κ. Βασιλείου Άρη για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης και τη χωρίς προβλήματα ροή της.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.