Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

ΕΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ


 

  
Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
Η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο την Τρίτη, 27-10-2015, στις 09:30 και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα. Σας παρακαλούμε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών. Το ολοήμερο τμήμα την Τρίτη δε θα λειτουργήσει.
Η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28-10, στις 11:00, στην οδό Μπουμπουλίνας (από την οδό Ωραιοκάστρου προς την οδό Θερμοπυλών) και με παράταξη των σχολείων στην αρχή της Μπουμπουλίνας στην οδό Ωραιοκάστρου μέχρι την οδό Αγίου Κωνσταντίνου.
Όσοι/ες μαθητές/τριες συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει να βρίσκονται, με ευθύνη των γονέων τους στις 10:30 στην οδό Μπουμπουλίνας μπροστά στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ, όπου θα παραβρίσκεται ο συνοδός εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Πέτσος Κυριάκος. Οι μαθητές θα παραλαμβάνονται στο τέλος της παρέλασης (διασταύρωση των οδών Μπουμπουλίνας και Θερμοπυλών) από τους γονείς τους.
Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες του Στ΄1  θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους στις 09:30 στην Εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, όπου θα βρίσκεται ο συνοδός δάσκαλος κ. Κατσιούλας Ζήσης, για να παραστούν στη δοξολογία και στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Σταυρούπολης δίπλα στο Δημαρχείο. Αμέσως μετά θα μετακινηθούν, με ευθύνη και πάλι των γονέων τους, στο σημείο της παρέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου