Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ :)



Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δημιουργία του έργου με τίτλο "Logo... μνημεία", που παρουσιάστηκε στο Προσυνέδριο Δυτικής Θεσσαλονίκης και θα παρουσιαστεί ΚΑΙ στις εργασίες του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής.
 Η εργασία του σχολείου μας θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή του Συνεδρίου το απόγευμα της 8ης Μαϊου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Νόησις στο Πλανητάριο.
Εδώ θα βρείτε την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Θερμές ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στο Διευθυντή του σχολείου μας κ. Μαυρίδη Ευστράτιο, στον Υποδιευθυντή κ. Τράκα Πασχάλη και στους δασκάλους των δύο τμημάτων της ΣΤ΄τάξης κ.κ. Σεϊτανίδη Ηλία και Μπέκα Απόστολο για την πολύτιμη στήριξη της προσπάθειάς μας. 

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΣΤ΄ Τάξης που έλαβαν μέρος στο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής ιδιαίτερα όμως συγχαρητήρια στην "δασκάλα" τους κ.Θεοδωριδου Ελένη που κατάφεραν αυτή την σημαντική διάκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα του σχολείου μας που με όρεξη, μεράκι, μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και βέβαια σωστή καθοδήγηση κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε 345 σχολεία.
    Καλή Επιτυχία Για Την Συνέχεια...!!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.