Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Το σχολείο μας στο Προσυνέδριο Πληροφορικής Δυτικής Θεσσαλονίκης

Παρακολουθήστε την εργασία μαθητών της ΣΤ' Τάξης του σχολείου μας: Logo...Μνημεία !!!
Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις εργασίες του Προσυνεδρίου Δυτικής Θεσσαλονίκης
Χρήσιμες οδηγίες:
·        Για να πλοηγηθείτε στο video, χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου που φαίνονται πάνω στο video. Μπορείτε να επιλέξετε από τις διαθέσιμες ταχύτητες video που βλέπετε παραπάνω. Για να προβάλετε το video σε πλήρη οθόνη, κάντε διπλό κλίκ πάνω στο video.
·        Αν δε βλέπετε το πλαίσιο ελέγχου βίντεο αμέσως παραπάνω, τότε πρέπει να εγκαταστήσετε τον Windows Media Player (χρήστες windows).
·        Οι χρήστες του Mozilla Firefox και Chrome σε Windows θα πρέπει να εγκαταστήσουν το Plugin από το ακόλουθο σύνδεσμο: Windows Media Player Plugin
·        Οι χρήστες του Mozilla Firefox σε Linux θα πρέπει να εγκαταστήσουν τον MPlayer και το mplayer plugin (υπάρχει αυτοματοποιημένος τρόπος εγκατάστασης για δημοφιλείς διανομές, δείτε λεπτομέρειες εδώ).
·        Για τους χρήστες του Internet Explorer: σε περίπτωση που σας εμφανίσει το ακόλουθο μήνυμα πρέπει να το αποδεχθείτε ώστε να λειτουργήσει η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο. «Αυτή η τοποθεσία web χρειάζεται να εκτελέσει το ακόλουθο πρόσθετο: “Windows Media Player” από «Microsoft Corporation”. Εάν εμπιστεύεστε την τοποθεσία web και το πρόσθετο και θέλετε να επιστρέψετε την εκτέλεση κάντε κλικ εδώ..» Το ίδιο και στην περίπτωση που εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα για ActiveX.
 Προσοχή: Σε περίπτωση αδυναμίας σύνδεσης με Mozilla Firefox χρησιμοποιήστε Internet Explorer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου